Pagina's

maandag 2 juli 2012

Olympische zomerspelen in Londen

Na het voetbalgeweld kunnen we ons nu weer gaan verheugen op de Olympische zomerspelen in Londen.
De Olympische Zomerspelen van de XXXe Olympiade zullen van 27 juli tot en met 12 augustus 2012 worden gehouden in Londen, de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Het zal de 27e editie worden van de Zomerspelen die voor het eerst in 1896 werden georganiseerd. Londen is de eerste stad die voor de derde keer de Spelen mag organiseren. Eerder vonden de Spelen van 1908 en 1948 hier plaats. Aansluitend aan de Olympische Spelen worden in Londen ook de Paralympische spelen gehouden.
"Onze" Bart Verwijlen gaat ons vertegenwoordigen met schermen.
Hij wordt gezien als een van Neerlands grootste kanshebbers op goud bij de Olympische Spelen in Londen. Topschermer Bas Verwijlen hanteert al vanaf zijn 5e jaar de degen.

Voor het Vakblad Style Vision kregen we het onderwerp Olympische Spelen doorgegeven om dit uit te werken. Omdat Bas Verwijlen een stadsgenoot is en we schermen een mooie sport vinden, was de keuze snel gemaakt..
Marianne Parie heeft de handen van het Model Hiske gebodypaint. Het masker is door Andre Parie gefabriceerd. De locatie waar we de foto's hebben gemaakt is het Kruithuis in Den Bosch.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten